Бонусная Програма В Києві Сім’я Ресторанів Мафія

Достатньо завантажити додаток та пройти просту реєстрацію. Бонусні бали не мають готівкового вираження і не можуть бути видані в грошовому еквіваленті. Якщо мова йде про віртуальну карту – то вона є безкоштовною.

бонусна реєстрація

Для зареєстрованих користувачів бонусний рахунок активується автоматично. Накопичуйте, розраховуйтесь, користуйтеся спеціальними пропозиціями за допомогою карток та брелоків. Вкажіть визначні для вас дати (у ці дні для вас діятимуть особливі умови для більшого накопичення бонусів). У Власному кабінеті Ви можете стежити за балансом балів та керувати картками (блокування картки, прив’язка картки чи пакета карт). Якщо ви попередньо заповнили паперову анкету чи анкету на ГЛ, перейдіть до розділу «Створити власний кабінет».

Правила Використання Бонусних Балів:

Гемблери говорять, що реально відіграти заохочення з вейджером не більшим за х50. Проте в деяких казино він суттєво нижчий, від х10. ✔️ Немає жодної різниці http://drive-land.net/raging-pop-avatar-ux-burhlivij-nosorig-prinese-groshi.html через який пристрій відбувається реєстрація, оскільки умови акції для всіх однакові. Саме внесення першого депозиту дає змогу отримати бонус за реєстрацію.

Магазини Prostor: Як Стати Учасником Програми Лояльності, Відповіді На Інші Питання

Акція діє з 21.09 по 27.eleven включно.Пропозиція діє на обрані товари та не взаємодіє з бонусною системою.Можливий обмін та повернення протягом 14 днів з… Виконавець має право в односторонньому порядку вносити зміни в Правила Програми. Участь у ПрограміДатою початку участі в Програмі є дата здійснення Учасником першої покупки з використанням Картки «Бонусний кошик». Використання Бонусів1 (першого) числа кожного місяця, наступного за звітним, накопичені Учасником бонуси активуються автоматично. Після активації Бонуси доступні до використання.

Close Menu